Om Smag og Rum

Baggrund

Smag og Rum er etableret ud fra et ønske om at give maden en mere sanselig dimension.
Smag og Rum ejes og drives af Johanne Brønnum. Johanne er udlært kok og har arbejdet på restauranter i København siden 2010.

Med Smag og Rum bringer Johanne sin kreative æstetiske sans i tæt samspil med kundens ønsker og det specifikke event og sted. Et samspil, hun ofte har savnet som restaurantkok.

Johannes mission med Smag og Rum er at arbejde scenografisk og visuelt med anretninger i en konceptuel iscenesættelse af maden.   

I Køkkenet

Når den delikate mad skal kreeres, er det Johanne Brønnum og hendes faste medarbejder Inez Charlotte Hunaeus, der giver maden det elegante twist.

Inez Charlotte Hunaeus er udlært kok og ved booking af anretning vil det typisk være hende eller Johanne, der møder jer i felten. Ved store eller krævende events trækkes på et team af kompetente assistenter. 

Smag og Rum - Maden

I Smag og Rum har vi taget nogle bevidste valg om, hvordan vi driver vores køkken. Vi har  mindre og mindre madspild, mere og mere økologi og en sammensætning af råvarer, der er venlig ved vores klode.  

Vi laver vores mad fra bunden og af sæsonens friske råvarer. 

Maden er delikat, sund og indbydende arrangeret på fade og i skåle. Maden består udover grønne anretninger, rustikke salater, dips og dressinger med smæk på, også af fisk og eller kød og altid nybagt brød. 

Vi tilpasser vores menuer så retterne passer sammen som en helhed. Vi har mange facetter og kan tænkes ind i mange sammenhænge. 

Skriv en mail eller kontakt os via kontaktformularen og vi vender tilbage med passende menuforslag og tilbud hurtigst muligt. 

Priser afhænger af, hvad I ønsker.

“Smag og Rum laver ikke kun vidunderlig mad men forstår at indtænke måltidet i en helhed, så det bliver en sansefuld oplevelse for både øje og gane, der forstærker arrangementets ramme og idé. “

– Louise Beck. Kunstnerisk leder af Travers

Om hjemmesiden

Smag og Rum vil gerne takke fotograferne Tvestan Nastev og Rika Yasui Hammen, samt Rasmus Bay Arnbjerg fra Råkom for hjælp med tekstarbejdet, Laura Ifversen for opsætning af hjemmesiden og Camilla Skov fra Vegetarisk Hverdag for visuel identitet og madfotografi.

Hjemmesiden anvender Google Analytics for at give dig en bedre brugeroplevelse.